zondag 19 januari 2014

Update 5.

Nu alles weer een beetje normaal loopt in ons leven na deze feestdagen en we weer wat tijd hebben gevonden om wat verder te werken aan ons project hebben we die kans met beide handen genomen.
Onze kleine kostbare tijd hebben we dan ook goed gebruikt om lasnaden aan te brengen en wat structuur aan de stalenplaten te geven,het motorblok die deels zichtbaar zal zijn is volledig zelf ontworpen,het figuurtje heeft de juiste houding gekregen en de handen zijn wat aangepast zodat hij een beetje naar voor kan leunen om de kaart op de juiste manier te kunnen lezen dit is nog niet merkbaar op de foto's omdat het figuurtje nog niet vast is gezet!!!
Maar zoals het spreekwoord zegt,foto's zeggen meer dan 1000 woorden.

12 opmerkingen:

 1. Well done , i'm looking forward the progression .
  Greetings .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er zeer leuk uit Danny! Ik ben echt benieuwd naar het eindresultaat!
  Groetjes, Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thanks Jean!!!,bedankt Sofie het is dan ook een heel leuk project waar ik mee ben begonnen dit is mijn tweede panzer die ik op de werktafel heb staan en we hopen dat het geluk ons blijft toelachen dat er niet te veel fout gaat lopen als de verdere schilderwerken gaan beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Danny, ziet er goed uit hoor. Stuctuur is mooi maar 1 ding wat je niet leuk gaat vinden is de motor. Ik ben toevallig bezig met een JP (die je volgens mij al hebt gezien) en heb alles nageplozen hoe het de motor zit. De kant die je open hebt zit de radiator ,de motor zit onder het ander luik waarboven weer de koelvinnen zitten. Ik ben zelf niet van het 100% correct maar dit is wel een ding die ik zelf wel zou herstellen al is het zonde van het werk.. maargoed jouw project ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hé Elco bedankt voor deze zeer nuttige info ivb het motor gedeelte,gelukkig kan ik dit nog zonder problemen aanpassen want ik heb nog niets verlijmd.
  Dus ga ik eens opzoek hoe ik het beste de radiator kan na maken!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig maar, helaas heb er geen meer liggen voor je :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er goed uit Danny! Elke stap is er een voorwaarts. Jammer van die motor, maar gelukkig nog niets onherstelbaar gebeurd!

  Groetjes
  Peter

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo is het peter,deze week even de tijd nemen en eens goed gaan nadenken hoe ik dit het beste kan aanpakken maar we vinden altijd wel een oplossing hé!!!

  BeantwoordenVerwijderen