zondag 15 juli 2012

Kijk eens aan...

Van de week is mijn vrouwtje thuis gekomen met een schitterend cadeau waar ik toch zeer aangenaam was van verrast.
Ze weet trouwens dat deze SD.Kfz IV/70 panzer op 1/35 schaal een van mijn favoriete voertuigen is en het is nu net deze dat ze op de kop heeft kunnen tikken,het merk is van Tristar en de doos is overvol gevuld ook PE ontbreek hier niet.
Natuurlijk ga ik dan ook deze panzer gebruiken om op mijn project te verwerken (ik zou niet anders durven na zo'n prachtig cadeau).
Deze beslissing zal dan ook dit project weer in de begin fase brengen,op zich geen probleem want zo zal ik de bouw van dit voertuig stap voor stap posten met de nodige foto's..

    

6 opmerkingen:

 1. Wat een mooi cadeau!!! Zoals je het gemerkt hebt zijn de dozen van Tristar heel compleet, bijna niets ontbreekt. Ik heb nog een Panzer I van Tristar in mijn kast liggen en toen ik voor het eerst de doos open maakte dacht ik: "zoveel stukjes voor zo'n kleine tank!!!!". Ik wens je veel plezier voor het bouwen van deze kit... nog een dat ik met aandacht ga volgen : )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt Thierry,hier zal ik inderdaad mijn handen aan vol hebben het andere voertuig is opgeborgen en daar zal dan een ander project mee afgewerkt worden.
  Tja het was wel een mooie verrassing waar mee mijn vrouwtje plots thuis stond,ik kon het niet laten om deze panzer even op zij te zetten en heb daarom besloten deze te gebruiken voor mijn huidige project.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Danny, You have mail...
  Kijk even in je mailbox.

  Veel plezier!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeer mooi cadeautje Danny! Zeer lief van je vrouw!

  Ik mag over die van mij ook niet klagen. Als ik ze meeneem naar een modelbouwwinkel kom ik meestal ook met meer buiten als voorzien was. :-D

  Groetjes
  Peter
  http://peterscave.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen