Translate

woensdag 9 mei 2012

Our last Christmas.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit,onlangs kreeg ik de vraag van enkele modelbouwers op de beurs van Moveleo 2012 waarom ik alleen maar kleine projecten maak en steeds zonder voertuigen,Tja eigenlijk een zeer goed vraag waar ik eigenlijk niet direct een antwoord op had maar ik vertelde men collega's dat het te maken had met plaats gebrek wat achteraf niet te geloofwaardig overkwam.
Na een uurtje van zeer intens praten wisten ze me toch over de streep te trekken en ga ik hier vandaag mijn eerste grote project even voorstellen waar ik toch mijn handen zal aan vol hebben voor enkele dikke en vele maanden,ik ga dan ook even mijn andere project even weg bergen zodat ik me volledig op dit project kan gaan concentreren.
Ik ga het slagveld niet te ver opzoeken en ik trek richting de Ardennen de enige redenen is omdat ik hiervoor nog schitterende figuren heb liggen die ik zeer graag allemaal in dit dio wil gaan verwerken.
Misschien dat ik een paar figuurtjes wat moet aanpassen maar dit zal niet voor de nodige problemen gaan zorgen
Het tijdstip van gebeuren is enkele dagen voor 16 december de meeste soldaten staan er nog een beetje ontspannen bij nog niet te weten welke hel hun te wachten staat binnen enkele dagen,vandaar dan ook de naam Our last Christmas of (onze laatste kerst) wat voor vele soldaten dan ook de echte realiteit zou zijn.
Als panzer voertuig heb ik gekozen voor de al bekende Jagdpanzer IV L/70 die ik gewoon weg uit de doos zal gaan bouwen.
Tot hier dan een kleine intrede wat voor mij ook geheel nieuw zal zijn maar daarom niet minder interessant.


  

7 opmerkingen:

Thierry Tish zei

Hey Danny!
Leuk dat je je nu ook met voertuigen bezig houdt! Ik zal deze post met veel interesse opvolgen. Ik vind al zowiezo het voertuig en de figuren heel geschikt voor het thema van je nieuw project! Ik ga even in mijn boeken zoeken of ik eventueel referentiemateriaal voor je kan vinden!

Nico zei

Hell yeah!!

Ik zit op de eerste rij ;-)

Greetz Nico

Belgium Diorama World zei

Alvast bedankt jongens,het zal een hele uitdaging gaan worden zo mijn eerste voertuig.
Tish fantastisch mocht je nog extra referentiemateriaal voor handen hebben je mag het steeds doorsturen.

Thierry Tish zei

Hey Danny, ik heb wat gestuurd op je email adres. Ik denk dat ik ergens nog wat referentiemateriaal heb maar ik moet nog een beetje erachter zoeken...

Belgium Diorama World zei

He Tish ik heb je mailtje goed ontvangen en alvast bedankt voor deze super info...

Loris Visintini zei

Hi Danny,
Have a nice project for the hands are eager to see the results that will be good for sure.

Belgium Diorama World zei

Thanks spike...